Sæson 2, episode 19

I denne Podcast episode er Charlotte Heje Haase gæstevært, og interviewer Kirsten Damkjær om

Kirsten Damkjær fortæller om 
- sine overvejelser og bekymringer ved at have et kronisk sygt barn 
- de overvejelser der ligger bag ved at stoppe som praktiserende læge
- og det at kalde sig Omsorgslæge.

Kender i de kvinder der er vildt inspirerende?

Charlotte Heje Haase er en af de kvinder, der inspirerer mig.  Ikke kun med hendes imponerende CV, men også hendes omsorgsfulde væsen.   Charlotte har hjulpet mig, med hvordan man får hjertet med i sit arbejdsliv gennem at podcaste.  Derfor er jeg så taknemmelig og priviligeret over at Charlotte foreslog at interviewe mig i dagens afsnit af Forældre uden Frygt. 

Skrive- og podcastmentor Charlotte Heje Haase er gæstevært på dagens afsnit af Forældre uden Frygt

Du kan læse mere her: 

https://www.dinpodcast.dk/

https://www.bareskriv.dk/ 


Podcasten handler om mig - og de tanker jeg har om sundhedsvæsnets udvikling, og hvordan det er set fra stolen som pårørende.  For jeg vil gerne være mere end bare læge - jeg vil være mig, med alle de udfordringer og bekymringer jeg selv har stået i selv og som pårørende til et kronisk sygt barn. 

Det er ikke en nem samtale - men den er ærlig og rørende. 

Hvis du sidder som forældre og ønsker sparring om at have et sygt barn har jeg et brændende ønske om at lave et forløb til dig - men indtil den er klar, send mig en mail, og se om jeg kan være dig behjælpelig.


Vil du høre mere, kan du høre Charlotte interviewe mig til Podcasten: Podcaster - del din stemme her.

Og finde kronikken jeg har skrevet til Politiken:  Læge: "På de 10 år, min datter har været syg, har jeg iagttaget en skræmmende udvikling i sundhedssystemet"

Lægens uundværlige feberguide:  

Sådan ved du præcis hvad du skal holde øje med når dit barn har feber

Modtag en overskuelig video guide der lærer dig alle faretegnene at kende på 15 min.

Få helt konkret at vide

  • Hvornår temperaturen har betydning og hvor tit du skal måle den.  
  • Sikker syg modellen: de symptomer du skal holde øje med og hvad du skal gøre.
  • Alarmsymptomer du SKAL kende

Du modtager straks en email med videoen.  Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrevet, hvor du direkte i indbakken viden, tips og tricks om børns sundhed. Få først information om nye kurser.

Kan afmeldes med et enkelt klik.  Nul spam.